Kalops med kokt potatis och rödbetor

Tillbaka
Restaurang Esset
Artnr. 0726

Kalops med kokt potatis och rödbetor 400gr

Tillagning

1. Avlägsna koppen

2. Värm i mikrovågsugnen ca: 3min

Näringsvärde per 100 G
Energi 425kj/102kcal
Fett 4,8
Varav mättat fett 2,2
Kolhydrater 6,4
Varav sockerarter 0,7
Protein 7,5
Salt 0,2

Ingredienser

Ingredienser: 
Kalops 60%
Fransyska 44% (fransyska av nötkött, vatten, salt, druvsocker, antioxidationsmedel (natriumaskorbat, kalciumlaktat), konserveringsmedel (natriumacetat), kryddextrakt), vatten, morot, rödbeta (röbetor, vatten, socker, salt, konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat, 
ättiksyra)), majsstärkelse, kalvfond (Vatten, salt, arom, köttextrakt,
tomat, kalvbuljong, modifierad potatisstärkelse, syra (mjölksyra),
konserveringsmedel (kaliumsorbat)), gul lök, salt (klumpförebyggande medel natriumferrocyanid), 
collorit soja (Färgämne, sockerkulör, vatten, salt), pepparmix (Svartpeppar, salt, senapsfrö, paprika,
lök, druvsocker, koriander, kryddor (chilipeppar, kryddpeppar) selleri), kryddpeppar, timjan, lagerblad

Potatis 34%:
Potatis (konserveringsmedel natriumdisulfit)

Rödbetor 6%:
Rödbetor, vatten, socker, salt, konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat, ättiksyra)).

Hemlagad mat i en butik nära dig

817